Auto Verkopen Voor Export - Imexcars.be

Published Jan 28, 22
3 min read

Keuring Van Tweedehandsvoertuigen Bij Verkoop ... - Imexcars.be

Kijk hier voor meer informatie over autokeuringen in België en Nederland. Mag je een auto verkopen zonder keuring? Met een auto die niet door de keuring is gekomen, mag u niet de weg op. Dat wil echter niet zeggen dat u hem niet mag verkopen. Dat is gewoon toegestaan, mits de koper er ook niet mee de weg op gaat.

Auto Verkopen Zonder Keuring - De Beste Opties Op Een Rij - Imexcars.beHoe Je Auto Verkopen Zonder Keuring - Imexcars.be


In de praktijk leidt deze situatie uiteraard wel tot moeilijkheden bij de verkoop van een niet goedgekeurde auto. U kunt bijvoorbeeld niet naar een garage of een particulier rijden om uw auto te verkopen en een particulier kan de auto ook niet bij u thuis komen ophalen. Daarnaast zult u nooit een goede prijs krijgen wanneer u verkoopt aan een lokale garage of een particulier.

Daarom biedt onze online inkoopdienst uitkomst. Wij beschikken over een oplegger, waardoor uw auto zelf niet hoeft te rijden. Nadat wij de auto gekocht hebben zullen wij deze, zoals gezegd, bovendien exporteren naar een land waar de reparatiekosten laag zijn. Hierbij lopen wij nauwelijks risico’s, waardoor wij altijd een goede prijs kunnen bieden voor uw wagen zonder keuring.

Vandaag Aan Ons Autobedrijf Je Auto Verkopen? Zonder Keuring - Imexcars.be

Bent u dus op zoek naar een opkoper voor een auto zonder keuring in Limburg? Of zoekt u juist iemand voor de auto inkoop in Antwerpen, Gent, Brugge of een plaats daartussenin? Waar in België u ook woont, bij ons bent u aan het goede adres voor het verkopen van uw wagen.

Koop En Verkoop Van Een Auto - Imexcars.beAuto Tweedehands Kopen Zonder Keuring Als Particulier? - Imexcars.be


Snel een wagen verkopen zonder keuring Wilt u direct uw auto verkopen zonder keuring? Meld hem nu gratis aan voor een vrijblijvende taxatie. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een passend bod en krijgt u de optie om de auto voor dat bedrag te verkopen. Gaat u akkoord? Dan is de auto verkocht en maken wij indien gewenst direct het geld over.

Graag tot snel! FAQ auto verkopen zonder keuring Kan ik mijn auto verkopen zonder keuring? Een auto verkopen zonder geldig keuringsbewijs (APK in Nederland) is geen probleem als u de auto verkoopt aan een garagist of voor export. Voor de verkoop aan een particulier moet de auto wel gekeurd worden.

Opkoper Tom: Erkende Auto Opkoper Van Alle Modellen ... - Imexcars.be

Mijn Auto Verkopen Zonder Keuring ! - Imexcars.beAuto Verkopen - We Kopen Uw Auto Tegen De Beste Marktprijs - Imexcars.be


Is keuring voor verkoop verplicht bij export? Als u de auto via verkoopt is het niet verplicht uw auto te laten keuren voor verkoop. Wij halen uw auto op met ons eigen transport. Voor de aanvraag van transitplaten en verzekering bij particuliere verkoop is dit wel nodig. Wie moet keuring voor verkoop doen? Keuring voor verkoop is niet nodig wanneer u aan ons verkoopt.