Auto Opkoper Limburg - Auto Verkopen Limburg - Imexcars.be

Published Jan 20, 22
7 min read

Auto Tweedehands Kopen Zonder Keuring Als Particulier? - Imexcars.be

Hiermee gaat u tijd en geld verliezen. Afgekeurde auto verkopen aan een dealer Een . De meeste dealers hebben een eigen garage waar ze de auto keuren en het nodige onderhoud geven. Voor een dealer is het dus een minder groot probleem een auto te kopen zonder keuring dan voor consumenten.

Opkoper Tom: Erkende Auto Opkoper Van Alle Modellen ... - Imexcars.beAuto Verkopen Zonder Keuring - Imexcars.be


Ook maakt de dealer kosten voor het krijgen van een geldig keuringsbewijs en wil hij een zo hoog mogelijke marge behalen. Indien er dus wat mankeert aan het voertuig dan zal de dealer dit gebruiken om de prijs omlaag te brengen. Hoewel u uw auto vaak snel verkoopt aan een dealer krijgt u er niet de beste prijs.

Hoe Je Auto Verkopen Zonder Keuring - Imexcars.be

Auto verkopen zonder keuring aan wijkopenautos. be Zit u niet te wachten op de kosten van de autokeuring en hoge reparatiekosten, terwijl u van plan bent om de auto te verkopen? En klinkt uw auto particulier verkopen zonder keuring ook niet interessant meer? Dan kunnen wij u uit de brand helpen.

Voer uw autogegevens in en ontvang direct de dagwaarde. Ga vervolgens door met de zelfevaluatie. Hierin geeft u verdere details over uw auto inclusief enkele foto's. Op basis hiervan kan ons team van experts bepalen wat de waarde van uw voertuig is. Vervolgens krijgt u een definitieve verkoopprijs voor uw auto.

Auto Verkopen Zonder Keuring - Binnen 24 Uur Geregeld - Imexcars.be

Boek daarvoor een inleverafspraak bij een van onze vestigingen. Uw auto verkopen zonder keuring kan snel en gemakkelijk zijn, u maakt de keuze. Welke papieren meegeven bij verkoop auto zonder keuring? Uw auto zonder keuring zo snel mogelijk verkopen? Dan is het van belang dat u weet welke papieren u moet meegeven bij verkoop auto zonder keuring.

Keuring Voor Verkoop (Kvv) Personenwagens - Imexcars.beUw Auto, Camper, Lichte Vracht Opkoper - Imexcars.be


Vergeet niet alle autopapieren om de verkoop compleet te maken, zoals het inschrijvingsbewijs Deel I en Deel II. Welke papieren meegeven bij verkoop auto zonder keuring niet verplicht zijn maar wel belangrijk zijn documenten als: de aankoopfactuur, bonnen van accessoires en de onderhoudshistorie. Uw auto zonder keuring aan wijkopenautos. be verkopen is geen probleem.

Auto Verkopen Zonder Keuring? Snel & Eenvoudig Bij - Imexcars.be

Hoe kan ik mijn auto verkopen? Je auto verkopen kan een hele klus zijn. Daarom hebben we voor jou de belangrijkste informatie reeds verzameld. Zo kan jij je auto verkopen! Op deze pagina bespreken we ook de belangrijkste opties om je auto te verkopen: Aan een autohandelaar / garage Via een opkoper Via een zoekertjessite Aan een particulier Je auto verkopen bij de aankoop van een nieuwe wagen De eenvoudigste (en veiligste) manier is om je auto te verkopen aan de garage waar je een nieuwe auto koopt.

Tenslotte gaat het om een groot bedrag. Maar er zijn ook enkele minpunten. Wanneer je je auto verkoopt aan de garage waar je een nieuwe auto koopt, krijg je . Het is ook alom geweten dat je veel minder marge hebt om te onderhandelen over een goede prijs voor je nieuwe wagen.

Keuring Voor Verkoop - Imexcars.be

Nodige Documenten Bij Verkoop Auto - Imexcars.beHeb Je Een Car-pass Nodig Als Je Je Auto Wil Verkopen? - Imexcars.be


Opkopers gaan actief op zoek naar auto's om op te kopen om ze nadien door te verkopen binnen hun netwerk. In dat netwerk zitten vaak zowel onafhankelijke garages als officiële dealers. Ook hier ligt het bedrag dat je voor je auto krijgt in het algemeen iets lager, maar de verkoop gaat vaak snel.

Let wel, wanneer je je auto zelf verkoopt via één van deze kanalen, krijg je ook heel wat telefoons / berichten van opdringerige verkopers of zelfs frauduleuze contactopnames. Voorzichtig zijn is hier dus zeker de boodschap! Je auto verkopen aan een particulier Wil je je auto zelf verkopen aan een particulier, dan zijn zoekertjessites zoals Autoscout en Tweedehands een goede optie, al bereik je daar ook heel wat professionele (op)kopers via deze platformen.

Keuring Voor Verkoop (Kvv) Personenwagens - Autocontrole - Imexcars.be

Zonder deze keuring kan je je auto in principe niet verkopen aan een particulier. Hou hier dus rekening mee, want dit vraagt extra tijd en brengt een bijkomende kost met zich mee. Een keuring voor verkoop is trouwens duurder dan een gewone periodieke keuring - camper verkopen. Hoe kan je je wagen direct verkopen? Wil je snel van je auto af, dan contacteer je best een opkoper.

Wagen Verkopen : Te Overhandigen Documenten - Auto ... - Imexcars.beHoe Verkoop Ik Mijn Auto? - Een Handig Stappenplan - Imexcars.be


Hoe je auto veilig verkopen? Jammer genoeg is een auto verkopen niet altijd zonder gevaar. Wil je helemaal zeker zijn, dan laat je je auto best over aan de garage waar je een andere auto koopt. Maar weet dan dat je op deze manier zelden de beste prijs gaat krijgen voor je oude wagen.

Uw Auto Verkopen Aan De Beste Prijs - Imexcars.be

Kan je een auto verkopen zonder keuring? Je kan je oude wagen zeker verkopen zonder keuring, maar enkel aan niet-particulieren. Als je je auto verkoopt aan een particulier, moet deze in principe altijd gekeurd worden voor verkoop.

Voor zover het voertuig geen administratieve of technische gebreken vertoont wordt een groen keuringsbewijs afgeleverd met een geldigheidsduur van 1 jaar. Bij keuringen voor verkoop wordt geen bonus toegekend. Voor zover het voertuig geen administratieve of technische gebreken vertoont wordt een document ‘visuele keuring van het voertuig' afgeleverd met een geldigheidsduur van 1 jaar te rekenen vanaf de datum van de laatste volledige keuring.

Hoe Verkoop Ik Mijn Auto? - Een Handig Stappenplan - Imexcars.be

Deze twee documenten moeten samen aan de koper van het voertuig overhandigd worden. Bij keuringen voor verkoop wordt geen bonus toegekend. waarde auto berekenen. Naast een volledige technische keuring van het voertuig wordt een bijkomende diagnose uitgevoerd. Het resultaat van de 33 bijkomende gecontroleerde punten wordt hernomen in het tweedehandsrapport. Dit rapport geeft een beeld weer van de staat van het voertuig op het ogenblik dat het voorgereden wordt, waardoor de potentiële koper over belangrijke informaties beschikt.

De nieuwe koper van het voertuig moet deze aanvraag tot inschrijving aan de DIV overmaken via zijn verzekering. Dit document blijft 2 maanden geldig - waarde auto berekenen. Voorts zal ook een CAR-PASS automatisch afgeleverd worden samen met het groen keuringsbewijs met normale geldigheid. Dit document is een officiële waarborg voor de reële kilometerstand en verhelpt dus een mogelijke vervalsing van de kilometerteller.

Keuring Voor Verkoop - Imexcars.be

Een Car-Pass met minder dan 4 gegevens in verband met de kilometerstand is volledig gratis. Zonder Car-Pass is de verkoop niet geldig en kan de koper op een eenzijdig verzoek de verkoop door de rechtbank nietig laten verklaren.

Auto verkopen zonder keuring Het verkopen van een auto zonder APK keuring kan een lastig verhaal zijn - lichte vracht verkopen. Het kan wel, maar het is wel afhankelijk van waarom uw auto niet gekeurd is. Als u gewoon de APK heeft laten verlopen is het wellicht verstandig om uw auto alsnog te laten keuren, dan krijgt u waarschijnlijk een betere prijs wanneer u uw auto verkoopt.

Nodige Documenten Bij Verkoop Auto - Imexcars.be

Opkoper Tom: Erkende Auto Opkoper Van Alle Modellen ... - Imexcars.beKeuring Voor Verkoop (Kvv) Personenwagens - Autocontrole - Imexcars.be


Het is niet eenvoudig om uw auto zonder APK keuring te verkopen. Hoe kunt u een auto verkopen zonder apk die niet door de keuring komt? U kunt uw auto zonder APK keuring aanbieden bij een sloophandelaar, deze wil graag uw auto hebben en geeft er zelfs de waarde voor in schroot.

U mag natuurlijk niet de weg op met een auto zonder keuring en het verkopen wordt dan ook lastig. De sloophandel komt deze auto wel graag ophalen, voor een “kleine” vergoeding. Zo krijgt u in eerste instantie al niet het bedrag wat u zou willen voor uw auto, maar u moet er voor gaan betalen om van uw auto af te komen.